PRO-NET, syarikat yang dikenali dalam bidang teknologi tenaga baharu, baru-baru ini membuat langkah besar dengan melancarkan rangkaian cawangan pengedar smart baharu di seluruh Malaysia. Ini membawa kenderaan elektrik smart #1 lebih dekat kepada peminat di seluruh negara.

Pelancaran cawangan pengedar smart baharu di Kota Kinabalu, Sabah, merupakan satu pencapaian penting untuk industri kenderaan elektrik di Malaysia. Langkah ini menunjukkan komitmen syarikat terhadap keperluan komuniti peminat kenderaan elektrik di Malaysia Timur. Selain dari Kota Kinabalu, Sabah, smart juga mengembangkan jaringan cawangan ke Petaling Jaya dan Kuantan di Semenanjung.

Dalam usaha untuk memperluaskan pengaruh dan memastikan pengalaman pengguna yang mulus, smart telah menjalin perkongsian strategik dengan Fook Loi Eurocar Sdn Bhd untuk cawangan di Kota Kinabalu, Naza Automotive Group untuk cawangan di Petaling Jaya, dan Hoi Keen Service Sdn Bhd untuk cawangan di Kuantan.

Perkongsian ini bertujuan untuk menyelaraskan penggunaan kenderaan elektrik smart #1, serta memastikan pengalaman pengguna yang memuaskan kepada pelanggan di seluruh negara. Rakan kongsi terpilih juga bertanggungjawab untuk menyediakan ruang bagi pelanggan untuk meneroka produk dan perkhidmatan yang luar biasa, serta menyediakan pengecasan yang mudah.

IKLAN
Kredit Foto: funtasticko.net

Kestabilan operasi adalah fokus utama, dengan peningkatan stesen pengecasan AC dan DC yang memastikan pengecasan yang pantas dan efisien bagi pemilik smart dan orang awam secara umum. 

Selain dari aspek penjualan, smart Malaysia juga memberi tumpuan kepada kepuasan pelanggan melalui perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang. Pakar-pakar penasihat yang terlatih di cawangan-cawangan fizikal komited untuk memberikan sokongan dan kepakaran kepada pelanggan, memastikan pengalaman pemilikan yang lancar dan memuaskan.

IKLAN

Dengan pelancaran cawangan-cawangan baru ini, operasi Smart dijangka akan bermula pada suku ketiga dan keempat tahun ini,i menandakan komitmen syarikat dalam menyediakan akses mudah kepada kenderaan elektrik smart #1 di seluruh Malaysia. Dengan inisiatif ini, diharapkan lebih ramai orang akan menerima teknologi kenderaan elektrik dan menyumbang kepada pembangunan mobiliti lestari di negara kita.

IKLAN

Baca: Maserati GranTurismo Modena & Trofeo – Saingan Baru Dalam Kelas Sport Luxury

++Untuk update mengenai dunia automotif, jangan lupa follow kami di YoutubeInstagram &  TikTok.

 

Bro suka kereta tak? Baca RODA PANAS seeNI
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI